Larm 22 jun 13:29 RS Dalarö.

Larm om en kajak som vält utanför Dalarö, går till platsen med Rescue Ingarö och börjar söka i området, ganska direkt upptäcks ett gäng på en brygga där även personen som simmat en lång sträcka återfinns, tar ombord honom transporterar till väntande ambulans som konstaterar att han har en kroppstemperatur ...

Larm 17 jun 10:30 RS Dalarö.

Larm om drivande tom roddbåt. Båten hittades och kunde konstateras vara stulen under natten! Båten återlämnades till båtklubben!

Larm 08 jun 07:25 RS Dalarö.

Seglebåten draggade och slog snabbt emot land! 2 Stridsbåtar var snabbt på plats och kunde bogsera ut segelbåten från land och hämta besättningsmedlem plus Hund från land! Rescue Björn Christer tog över bogseringen och lastade besättning ombord och kunde bogsera båten till säker hamn!

Larm 06 jun 12:38 RS Dalarö.

Segelbåt som tar in vatten. Efter larm avgick Rescue Ingarö samt Rescue Paul Lederhausen mot Haverist som tar in vatten på norra Mysingen. På plats hjälper vi till att länsa samt bogsera båt till hemma hamn.

Larm 02 jun 22:46 RS Dalarö.

Mindre båt på grund i Erstaviken. KBV assisterade. Gick mot platsen fick återbud när vi kom fram.

Larm 02 jun 22:46 RS Dalarö.

Mindre båt på grund i Erstaviken. KBV assisterade.

Larm 27 maj 15:46 RS Dalarö.

Båt vid Tyresö som tar in vatten, Rescue Paul Lederhausen går mot platsen men får mot bud då haveristen fått hjälp in av sin båtklubb.

Larm 25 apr 20:30 RS Dalarö.

En person anmäls saknad tillsammans med sin gummijolle i Prästviken, nordöstra Värmdö. Larmet går och inlånade MinLouis går mot platsen tillsammans med räddningshelikopter och sjöpolis. På grund av djupet i den aktuella viken dras vi i besättningen på Rescue Ingarö via telefon och beger oss snabbt mot båten. Precis när ...

Larm 25 jan 19:58 RS Dalarö.

Larm om försvunnen skridskoåkare i området runt Muskö, mannen hade åkt ut vid 11-tiden och skulle varit tillbaka c:a 15.00. När han ej hörde av sig påbörjades ett större sök med två svävare från Dalarö, svävare från Uppsala. Svävare från Brandförsvaret Stockholm, Kustbevakningen en svävare samt en civil ...

Larm 23 jan 09:00 RS Dalarö.

En person larmar om att hen sett en person i en vak i norra änden av Grisslingefjärden. Larmet går till både Räddningstjänsten och till oss och vi beger oss mot platsen med Jan Falkenberg. Räddningstjänsten är först på plats och söker i och runt platsen med öppet vatten, men kan ...

Välkommen till RS Dalarö

RS Dalarö grundades år 2003 och har 41 frivilliga.

Läs mer om RS Dalarö

Kontaktinformation RS Dalarö

  • Förebyggande utryckning/jourtelefon: 0705-80 80 15
  • Stationsansvarig: UM Helge Skärlén 031-761 42 18
  • E-post: rs.dalaro@ssrs.se
  • vCard: Ladda ner

En av våra frivilliga

Jonas Swartling
Fler frivilliga

Du behövs

Vi begär inga pengar från staten. Ändå tar vi hand om 70% av all sjöräddning i Sverige. Som tack för att du är medlem kommer vi att ställa upp för dig.

Läs mer, klicka här.

Webshop

En flytväst, en sjöbjörn eller ett mobilfodral? Här kan du köpa sjösäkra prylar till dig och din familj. Överskottet går till att rädda liv till sjöss. Tack!

Välkommen till butiken

Bli medlem

Hjälp oss rädda liv. Bli medlem.

Anmälan

Vill du bli sjöräddare?

Gillar du att hjälpa andra? Har du genuint intresse för sjön? Kan du simma 200 meter? Kan du vara i räddningsbåten på mindre än 15 minuter? Då kanske du vill vara en av oss?

Läs mer

Ge en gåva

Köp lotter!

Ett enkelt och spännande sätt att stötta oss - prenumerera på lotter från Svenska PostkodLotteriet.

Mer om PostkodLotteriet

Ideell förening som räddar liv

Två saker har inte förändrats på de över 100 år vi har funnits. Vi drivs fortfarande av eldsjälar och vi räddar liv.

Läs mer om vår historia

Ladda ner banners och widgets

Stöd oss genom att lägga in våra banners och widgets på din hemsida eller blogg. Du får bra innehåll och skapar sympati.

Ladda ner här
© 2016 Sjöräddningssällskapet · Plusgiro: 900 500-0 · bankgiro: 900-5000