Hjälp oss rädda liv.

Stöd oss

Övning15 februari 18:50 RS Arkösund

Rekognisering av isläget

Som ni som följer oss vet genomför vi vintertid regelbundet rekognoseringar av isläge och tillgänglighet till hamnar och angöringsplatser där vi vid behov

RS Stockholm deltar i stort EU-projekt

11 februari 13:00 RS Stockholm

RS Stockholm deltar i stort EU-projekt

De frivilliga sjöräddarna på RS Stockholm är stolta över att delta i projekt som driver utveckling av system i teknikens framkant, allt för att bli ännu bättre

08 februari 18:46 RS Dalarö

Fem frivilliga från RS Dalarö är nominerade till årets sjöräddare

Vi på RS Dalarö är väldigt stolta att meddela att fem frivilliga från RS Dalarö är nominerade till årets sjöräddare 2018. Uppdraget som genomfårdes av Tony

Fler artiklar och larm

Ge en gåva

Sjöräddningssällskapet är med vid 80 procent av all sjöräddning i Sverige. Allt på ideell basis, utan bidrag från staten. Vi är helt beroende av medlemskap, gåvor, testamenten och donationer. Tack för ditt stöd!

Handla för en god sak

I vår webshop handlar du bra prylar samtidigt som du stöttar svensk sjöräddning. Köp en varm windstopper mössa, en skön buff eller en praktisk termos att ta med dig ut på alla höstens utflykter!

RR i havet

Bli medlem

Som medlem är du en viktig kugge i svensk sjöräddning. Förutom att du är med och räddar liv till sjöss, får du också kostnadsfri hjälp redan innan läget blir akut. 

Frågor och svar

När kommer medlemsdekalen? Hur blir man frivillig sjöräddare? Vi har samlat de vanligaste frågorna på ett och samma ställe för att du snabbt ska hitta ett svar på din fråga. 

Bli frivillig sjöräddare!

Våra 2 300 frivilliga sjöräddare har jour dygnet runt, året om. Vi har 71 stationer längs vår långa kust och i de stora sjöarna och när larmet går lämnar vi kaj inom 15 minuter. Vill du hjälpa andra människor och har ett genuint intresse för sjön? 

Ditt namn/era namn skrivs ut här