Hjälp oss rädda liv.

Stöd oss

03 december 19:36 RS Vadstena-Motala

Namngivning av ny svävare 10/12, välkommen!

Klockan 11:30 på Stora Torget i Motala överlämnar Länsförsäkringar Östgöta en ny svävare till oss. Allmänheten är välkomna!

Var med oss på plats

30 november 16:43 RS Arkösund

Vintervila för Rescue 913 och Rescue Ingrid af Slättö

Så här lagom till 1 advent var det dags för service och vintervila på Karlsro Marin AB som under flera års tid bidragit till vår verksamhet. Några av oss

Utläggning av läns

Larm26 november 21:29 RS Siljan/Runn

Miljöräddning i Barken

Miljökontoret på Smedjebackens kommun larmade om olja som flutit i land i en vik i Barken.

Miljöinspektören i Smedjebackens kommun larmade om att man

Fler artiklar och larm

Skänk en julgåva

En gåva gör att vi kan köra våra båtar, utbilda och utrusta våra frivilliga sjöräddare. Skänker du en gåva får du ett gåvobevis att ge bort. Som företag får ni digitala julmärken som visar att ni stöttar oss.

Ge bort ett medlemskap

När du ger bort ett medlemskap visar du omtanke och bidrar samtidigt till att vi har en effektiv sjöräddning för alla i Sverige. Det blir en uppskattad julklapp som räcker hela nästa år. Skriv ut ditt gåvobevis och lägg i julklappssäcken.

Handla julklapparna hos oss

I vår webshop handlar du bra prylar till alla nära och kära samtidigt som du stöttar svensk sjöräddning. Köp vår kalender, en flytväst eller en gosig sjöbjörn till barnen!

Frågor och svar

När kommer medlemsdekalen? Hur blir man frivillig sjöräddare? Vi har samlat de vanligaste frågorna på ett och samma ställe för att du snabbt ska hitta ett svar på din fråga. 

Bli frivillig sjöräddare!

Våra 2 200 frivilliga sjöräddare har jour dygnet runt, året om. Vi har 72 stationer längs vår långa kust och i de stora sjöarna och när larmet går lämnar vi kaj inom 15 minuter. Vill du hjälpa andra människor och har ett genuint intresse för sjön? 

RR i havet

Bli medlem

Som medlem är du en viktig kugge i svensk sjöräddning. Förutom att du är med och räddar liv till sjöss, får du också kostnadsfri hjälp redan innan läget blir akut. 

Ditt namn/era namn skrivs ut här