Hjälp oss rädda liv.

Bli medlem

06 augusti 14:31

Felaktigt vattenstånd i Kustväderappen

Sjöräddningssällskapets Kustväderapp visar i dagsläget ett vattenstånd som är felaktigt. Vi arbetar med vår leverantör för att åtgärda detta. 

Förebyggande utryckning09 augusti 15:24 RS Gävle

Ankarolina i propeller

Telefonen ringer precis innan vi skulle lägga till vid stationen efter tidigare uppdrag. Medlem hade råkat få in ankarolinan i propellern strax utanför

Förebyggande utryckning08 augusti 16:36 RS Skellefteå

Medlemsuppdrag

Jourhavande befälhavare blir uppringd vid 17-tiden av medlem med motorhaveri och Rescue Teea går ut och assisterar haverist till säker hamn.

Fler artiklar och larm

Släpp mobilen!

Frågor och svar

När kommer medlemsdekalen? Hur blir man frivillig sjöräddare? Vi har samlat de vanligaste frågorna på ett och samma ställe för att du snabbt ska hitta ett svar på din fråga. 

Bli frivillig sjöräddare!

Våra 2 300 frivilliga sjöräddare har jour dygnet runt, året om. Vi har 72 stationer längs vår långa kust och i de stora sjöarna och när larmet går lämnar vi kaj inom 15 minuter. Vill du hjälpa andra människor och har ett genuint intresse för sjön? 

RR i havet

Bli medlem

Som medlem är du en viktig kugge i svensk sjöräddning. Förutom att du är med och räddar liv till sjöss, får du också kostnadsfri hjälp redan innan läget blir akut. 

Ditt namn/era namn skrivs ut här