Räddningsbåten Olle Rosell ska i sjön

Ditt bidrag gör skillnad.

En bit av båten kan bli din 
Vill du göra en konkret insats som räddar liv? Sjöräddningssällskapet på Dalarö har 50 frivilliga sjöräddare som är beredda att hjälpa nödställda på sjön året runt. De gör ett fantastiskt arbete! För att detta ska vara möjligt även framöver behöver stationen en ny räddningsbåt. Det är den vi samlar pengar till. Och vi behöver ditt stöd.

Insamlingen är redan i gång
Tack vare många bidragsgivare och ett fantastiskt engagemang från Sjöräddningssällskapet, vet vi att båten Olle Rosell kommer att bli klar. Frågan är bara när. Ju tidigare den kommer i sjön, desto fler liv kan den rädda.

Det här kan du göra
Du kan bli månadsgivare till Sjöräddningssällskapet med valfritt belopp. Då hjälper du till att skapa en stabil och långsiktig insamling till båten på Dalarö. Tillsammans kommer vi att göra detta möjligt. Tänk bara på att också maila oss när du registrerat ditt givande så att vi kan säkerställa att pengarna öronmärks för Olle Rosells fond.

Vem var Olle?
Olle Rosell var en genuin skärgårdsälskare. Han älskade havet med allt vad det innebar. Under många år drev han Harö krog, som också gick under namnet Nordens ljus i Stockholm. När Olle hastigt gick bort i somras växte idé fram: låt oss samla till en räddningsbåt! Med tanke på hur många vänner Olle hade, borde det inte vara omöjligt.

Olle beundrade Sjöräddningssällskapet och imponerades av deras häftiga båtar. Tänk om en sådan kunde bära hans namn? Hos Margareto, Olles livskamrat, växte idén och fick snabbt fäste i de närmaste vännerna. Vi har nu bildat en projektgrupp. Målet är enkelt: Samla pengar till räddningsbåten Olle Rosell till Sjöräddningssällskapet på Dalarö.

Så här gör du
Du anmäler ditt månadsgivande här www.sjoraddning.se/bli-manadsgivare
Maila till ollerosellsfond@stahlenius.se

Du kan även skänka en gåva direkt till fonden. Varje krona är viktig. Kom ihåg att märka inbetalningen med Olle Rosells Fond så att pengarna kommer rätt. Du kan skänka via bankgiro 900-5000,  plusgiro 900500-0 eller swish 9005000. Tänk på att ALLA GÅVOR MÅSTE MÄRKAS MED ”OLLE ROSELL”.

Är du intresserad att donera ett större belopp, eller ge ett större bidrag från ett företag, kontakta Christer Andersson på christer.43@telia.com. 

Ditt namn/era namn skrivs ut här