Ge bort ett medlemskap i jul

Ett medlemskap gäller per kalenderår 1/1 – 31/12. Medlemsavgift för pensionär gäller fr o m det år som man fyller 65. Medlemsavgift för ungdom gäller t o m det år som man fyller 25.

Nedan fyller du i uppgifter för mottagaren av medlemskapet och dina egna uppgifter.

Vi skickar ett mejl till dig med en bekräftelse på din julklapp och bifogar ett gåvobevis som du kan skriva ut och överlämna. Om du inte har tillgång till en skrivare, kan du kontakta vår medlems- och givarservice som kan skicka dig ett gåvobevis. Ring 077-579 00 90 (öppet helgfria vardagar klockan 08.00-18.00) eller skicka ett mejl till info@ssrs.se

Efter julhelgen sänder vi ett välkomstbrev till den nya medlemmen.

Välj medlemskap att ge bort

Mottagare av medlemskapet

Dina uppgifter

Hur vill du betala?

Du kommer att skickas vidare till Payex för kortbetalning i nästa steg.

Välj din bank

Du kommer att skickas vidare till din valda bank i nästa steg.

Inbetalningskortet skickar vi till adressen angiven under Dina uppgifter inom 14 dagar.

Om vår personuppgiftsbehandling
När du ger bort ett medlemskap behandlar Sjöräddningssällskapet dina lämnade personuppgifter för att administrera gåvan och ge dig information om verksamheten m.m. Vi kommer att lämna information till mottagaren om vem som är givaren av medlemskapet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter till dina personuppgifter i Sjöräddningssällskapets integritetspolicy, sjoraddning.se/integritetspolicy. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ditt namn/era namn skrivs ut här