Dags för Rescue Märtha att återlämnas

Det närmar sig med stormsteg, sista dagarna med Rescue Märtha vårt inlånade räddningsfartyg av Gunnel Larsson klass. Vilken tillgång hon varit i övning och larm. Det har varit en givande säsong och vi har låtit Halmstadborna titta på henne för visa nyttan av en egen.

Sommaren börjar nu lida mot sitt slut vilket innebär att vi i helgen vecka 33 kommer göra Rescue Märtha fin innan hon under kommande vecka återlämnas upp till Käringön nu när vår utbildningssäsong drar igång på allvar. Märtha har varit ett välkommet tillskott under sommaren och hon har verkligen visat vad Gunnel Larsson klassen går för. 

Det är en fantastisk plattform och skulle permanent vara en verklig tillgång för Sjöräddningssällskapet i Halmstad. Inte minst sett ur ett miljöperspektiv där hennes bränsleförbrukning är ungefär hälften av Rescue P.O Hanson’s och det i vissa uppdrag räckt med en mindre enhet.

Är du intresserad av att veta mer om hur donationer till våra enheter fungerar? Kontakta oss på Sjöräddningssällskapet så berättar vi mer.

Ditt namn/era namn skrivs ut här