Välkommen till RS Hudiksvall

RS Hudiksvall grundades år 1997 och har 19 frivilliga. Som frivillig sjöräddare är man ofta ute och övar både på land och på sjön. Vi är också mycket i båten för att serva och underhålla både motor och utrustning så att allt är i sin ordning när det väl gäller.

Verksamhet hela året

När isen ligger och båten står på land utförs det ett stort arbete med allt ifrån att måla båten och till att förnya och förbättra, inte bara båten utan också kunskapen om utrustning, sjukvård, brand och navigering mm.

Kontaktuppgifter

Vid nödläge/osäkert läge ring alltid 112

Förebyggande utryckning/Jourtelefon:
0708-40 03 94

Stationsansvarig:
UM Bernt Ehnebom, 031-761 42 06

Epost: rs.hudiksvall@ssrs.se

Ladda ner vCard

30 december 13:40 RS Hudiksvall

RS Hudiksvalls årskrönika 2018

Det är dags att stänga RS Hudiksvalls tjugoförsta år och det gör vi genom att minnas tillbaka året som gått. I vår årskrönika delar vi med oss av händelser som

Övning08 juli 21:59 RS Hudiksvall

Vinschövning

Under söndagen fick vi möjlighet att i samband med helikopterbyte öva med Sjöfartsverkets räddningshelikopter Lifeguard 002 innan man skulle flyga norrut mot Umeåbasen. Vi mötte upp helikoptern väster om Olmsundet och under gång i 10 knops fart fick tre av

Larm23 juni 14:30 RS Hudiksvall

Sjöambulans - Prio 1

Under vår sedvanliga midsommaraftonspatrullering ropar Sjö- och Flygräddningscentralen Sweden Rescue upp oss på VHF-kanal 16, SOS Alarm behöver hjälp med en sjöambulanstransport prioritet 1 från en av skärgårdens naturhamnar.

Då vi ligger strax

Fler artiklar och larm

Hjälp oss att hjälpa!

Ditt namn/era namn skrivs ut här