Välkommen till RS Hudiksvall

RS Hudiksvall grundades år 1997 och har 17 frivilliga varav 13 båtoperativa. Som frivillig sjöräddare är man ofta ute och övar både på land och på sjön. Vi är också mycket i båten för att serva och underhålla både motor och utrustning så att allt är i sin ordning när det väl gäller.

Verksamhet hela året.

När isen ligger och båtarna står på land utförs det ett intensivt arbete med reparationer och underhåll. Vi uppdaterar inte bara båtarna utan våra frivilliga förkovrar sig också i ämnen som navigation, sjukvård, maskin. I vinter utbildas det bland annat i maskinbefäl kl 8.

Kontaktuppgifter

Vid nödläge/osäkert läge ring alltid 112

Förebyggande utryckning/Jourtelefon:
0708-400 394

Stationsansvarig:
Bernt Enebom, 031-761 42 06

Epost: rs.hudiksvall@ssrs.se

Ladda ner vCard

04 januari 11:16 RS Hudiksvall

RS Hudiksvalls Årskrönika 2020

Ett märkligt år är nu slut och det är dags för oss att sammanfatta 2020 och ett uttryck passar mycket väl in på året som gått... All time high.

Januari

Larm13 augusti 12:00 RS Hudiksvall

Sjöambulanstransport

Natten mot torsdagen larmar SOS Alarm ut våra frivilliga sjöräddare för en brådskande sjöambulanstransport en bit söderut i vårt område. Rescue Hedvig som är på besök hos oss bemannas...

Klockan närmar sig 03.00 natten mot torsdag när

Larm08 augusti 17:30 RS Hudiksvall

Sjöräddningslarm - Befarad drunkning

Vi är ute och motionerar Rescue Hemsö och har precis lämnat bryggan i Agö Storhamn när personsökarna böjar tjuta och kort därefter också båtens fasta

Fler artiklar och larm

Hjälp oss att hjälpa!

Ditt namn/era namn skrivs ut här