En gåva som bit på vägen till en ny båt.

Vädret var inte riktigt med oss men glädjen fanns ändå där när Marielle Norrlander, VD på Hälsinglands Sparbank, överräckte en gåvocheck till stationsansvarige Bernt Ehnebom. Gåvan som är den hittills enskilt största i stationens snart 25-åriga historia är tänkt som en grund till en ny båt.

Måndagen bjöd på ett relativt grått väder då vi tog emot Marielle och Teresia från Hälsinglands Sparbank vid stationshuset i hamnen. Med sig hade dom en check på fantastiska 100 000 kronor, den räcker inte till en ny räddningsbåt men det är en liten bit på vägen.

Under vårt möte med Marielle och Teresia så fick vi berättat för oss att beslutet om gåvan kom till efter ett tips till banken om att Sjöräddningssällskapets station i Hudiksvall behövde en ny båt. Vem som skrivit brevet vet vi inte än idag något som givetvis hade varit roligt att veta men både du/ni som skrivit ihop brevet och Hälsinglands Sparbank ska ha ett stort tack för den fantastiska gåvan! 

Genom att donera en räddningsbåt får du också döpa den. Vill du eller ditt företag vara med och rädda liv till sjöss? Läs mer på vår hemsida.

Ditt namn/era namn skrivs ut här