Ge en företagsgåva i jul

Nedan fyller du i era företagsuppgifter. Vi skickar ett mejl till dig med en bekräftelse på er julklapp och bifogar digitala julmärken på svenska och engelska. De visar att ni stöttar Sjöräddningssällskapet julen 2019. Om du har några frågor kontakta vår medlems- och givarservice. Ring 077-579 00 90 (öppet helgfria vardagar klockan 08.00-18.00) eller skicka ett mejl till info@ssrs.se

Hur mycket vill du ge?

Vad betyder det?

Rikta din gåva

Du kan välja att rikta din gåva till en av våra räddningsstationer; till din närmaste station, eller kanske en annan station som ligger dig varmare om hjärtat – du väljer! Om du inte väljer går gåvan till hela Sjöräddningssällskapet, och används där den bäst gör nytta.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson företag

Vi skickar en bekräftelse på att vi mottagit gåvan via e-post.

Hur vill du betala?

Du kommer att skickas vidare till Payex för kortbetalning i nästa steg.

Välj din bank

Du kommer att skickas vidare till din valda bank i nästa steg.

Inbetalningskortet skickar vi till adressen angiven under Dina uppgifter inom 14 dagar.

Om vår personuppgiftsbehandling
När du blir givare behandlar Sjöräddningssällskapet dina lämnade personuppgifter för att administrera gåvan och ge dig information om verksamheten m.m. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter till dina personuppgifter i Sjöräddningssällskapets integritetspolicy, sjoraddning.se/integritetspolicy. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ditt namn/era namn skrivs ut här