Använd vårt Mastercard

Ska du köpa en ny soffa? Eller kanske en resa? Om du tar det på Sjöräddningssällskapets Mastercard, så hjälper du samtidigt människor i sjönöd. 0,5 % av summan du handlar för går till Sjöräddningssällskapet, utan att du betalar något extra.

Du behöver inte byta bank

Du behöver självklart inte byta bank för att skaffa det här kortet. Alla dina inköp kommer på ett överskådligt kontoutdrag varje månad. Om du väljer att betala hela beloppet, får du upp till 60 dagars kredit utan ränta eller andra avgifter. En annan förmån är att reseförsäkring ingår när du betalar resan med kortet. Det går att med Sjöräddningssällskapet Mastercard betala med mobilen via Samsung Pay.

Årsavgiften är 245 kronor. När du betalt avgiften får du ett vattentätt mobilfodral värde 250 kr!

Väljer du någon månad att inte betala hela beloppet tillkommer ränta. Årsränta är för närvarande 12,22%, vid en fullt utnyttjad kredit om 10 000 kronor under 12 månader blir totalt belopp att betala 10 755 kr och den effektiva räntan 17,78%. 
Räntan är angiven per den 2016-04-05

Hantering av personuppgifter hos Ecster

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) träder i kraft den 25 maj 2018. Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Ecster som är kreditgivare till Sjöräddningssällskapet Mastercard. Läs mer om GDPR och hur dina personuppgifter behandlas av Ecster här.

 

”Att kunna bidra känns fint”

Redan när Jacob Klerfelt fyllde 18 år tecknade han ett Mastercard, och kunde börja bidra till Sjöräddningssällskapet med varje kortköp.

– Jag såg kortet när jag var på båtmässan, och först tyckte jag att det hade en snygg färg. När jag sedan fick min första lön skaffade jag ett eget, säger Jacob Klerfelt. Det fungerar bra som kreditkort, när jag loggar in för att få en överblick av mitt kort är det väldigt tydligt och att 0,5% av allt jag handlar går till Sjöräddningssällskapet är bara positivt. Jag bor stora delar av året i England och där fungerar kortet utan problem. Jag gillar båtlivet och jobbar för att öka sjösäkerheten bland ungdomar. Sjöräddningssällskapet gör ett magiskt jobb och att kunna bidra till verksamheten känns fint.

Frågor? Kontakta Ecsters kundservice

Även om du handlar till förmån för Sjöräddningssällskapet har du ett avtal om kortet med Ecster. Har du några frågor som rör ditt Sjöräddningssällskapet Mastercard, så kontaktar du alltid Ecsters kundservice, 08-7014667. 

Logga in - för dig som redan har ett kort

Ditt namn/era namn skrivs ut här