Använd vårt Mastercard

Ska du köpa en ny soffa? Eller kanske en resa? Om du tar det på Sjöräddningssällskapets Mastercard, så hjälper du samtidigt människor i sjönöd. 0,5 % av summan du handlar för går till Sjöräddningssällskapet, utan att du betalar något extra.

Du behöver inte byta bank

Du behöver självklart inte byta bank för att skaffa det här kortet. Alla dina inköp kommer på ett överskådligt kontoutdrag varje månad. Om du väljer att betala hela beloppet, får du upp till 60 dagars kredit utan ränta eller andra avgifter. En annan förmån är att reseförsäkring ingår när du betalar resan med kortet. Årsavgiften är 195 kronor, men första året är det gratis.

Väljer du någon månad att inte betala hela beloppet tillkommer ränta. Årsränta är för närvarande 12,22%, vid en fullt utnyttjad kredit om 10 000 kronor under 12 månader blir totalt belopp att betala 10 755 kr och den effektiva räntan 17,78%. 
Räntan är angiven per den 2016-04-05

Frågor? Kontakta Ecsters kundservice

Även om du handlar till förmån för Sjöräddningssällskapet har du ett avtal om kortet med Ecster. Har du några frågor som rör ditt Sjöräddningssällskapet Mastercard, så kontaktar du, alltid Ecsters kundservice, 08-7014667. 

Logga in - för dig som redan har ett kort

Ditt namn/era namn skrivs ut här