Ge en julklapp för tryggheten till sjöss

Tomten åkte tryggt på sin wakeboard på julmarknaden under helgen. Vi patrullerade med både Marc Wallenberg Junior och Vava.

Tomten åkte traditionsenligt wakeboard i hamnen i Nynäshamn under julmarknaden. Men luciatåget hoppade i vattnet och simmade utmed kajen till publikens jubel och skratt. Också vi fick applåder för att vi patrullerade med båda båtarna och var beredda om något skulle gå fel. Men allt gick planenligt. Tomten hjälpte vi i land med sin wakeboard men luciatåget klättrade upp själva. 

Förra helgen, den första advent, hade vi ett stånd på Torö Handels julmarknad.  – Många visade stort intresse och tyckte vi är fantastiska som finns, säger Lars Gattberg som skramlade med bössan vid Torö Handel. En hel del pengar stoppades ner i bössan, några nallar blev sålda och blanketter för medlemskap plockades hem – fast många är förstås redan medlemmar i en skärgårdsmiljö som den här.

Julen är ett tillfälle för alla som älskar sjön att stödja sjöräddningen. Den som vill ge bort ett medlemskap i julklapp kan få ett fint gåvobevis att lägga under granen. Eller varför inte en nalle med flytväst till barn och barnbarn, eller ett vattentätt mobilfodral? 

Flera julklappar finns i vår webshop. Gå in på www.sjoraddning.se/julsida.

På bilderna ses tomten bevakad av Marc Wallenberg Junior, luciatåget med Vava i bakgrunden och Jan, Håkan och Lars vid vårt stånd på julmarknaden på Torö.

 

Ditt namn/era namn skrivs ut här