Använd vårt Mastercard

När du använder Sjöräddningssällskapets Mastercard, så hjälper du samtidigt människor i sjönöd. 0,5 % av summan du handlar för går till oss, utan att du betalar något extra.

Information om kortet

Ecsters ägare, Handelsbanken, har fattat beslut om att successivt avveckla Ecster verksamhet.

Ecsters verksamhet kommer avvecklas. Kortet går att använda till och med 31 mars 2024. Vi kommer gå ut med information till alla kortinnehavare i december 2023 med förhoppning och att kunna erbjuda en liknande kortlösning, där man även fortsättningsvis kan stötta oss med en procentuell summa av inköpen.

Du behöver inte byta bank

Du behöver inte byta bank. Om du väljer att betala hela beloppet, får du upp till 60 dagars kredit utan ränta eller andra avgifter.

En annan förmån är att reseförsäkring ingår när du betalar resan med kortet. Som kortinnehavare får du även erbjudanden från flera företag, läs mer om dessa på Ecsters hemsida. Med Sjöräddningssällskapet Mastercard kan du betala med mobilen via Samsung Pay. 

Årsavgiften är 245 kronor. 

Väljer du någon månad att inte betala hela beloppet tillkommer ränta. Årsränta är för närvarande 14,44%, vid en fullt utnyttjad kredit om 10 000 kronor under 12 månader blir totalt belopp att betala 10 907 kr och den effektiva räntan 18,53 %. Räntan är angiven per den 2022-10-31.

Hantering av personuppgifter hos Ecster

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Ecster som är kreditgivare till Sjöräddningssällskapet Mastercard. Läs mer om GDPR och hur dina personuppgifter behandlas av Ecster här.

Övrigt

Se fullständiga villkor

Se reseförsäkring

Se fakta och förmåner

 

Frågor? Kontakta Ecsters kundservice

Även om du handlar till förmån för Sjöräddningssällskapet har du ett avtal om kortet med Ecster. Har du några frågor som rör ditt Sjöräddningssällskapet Mastercard, så kontaktar du alltid Ecsters kundservice, 08-7014667. Telefontid är vardagar mellan 09.00-18.00.