Maxi i Kristianstad en butik med hjärta!

Maxi Stormarknad i Kristianstad lägger under ett år runt en miljon kronor på sponsring av olika slag, mestadels går det till olika former av idrott. Men i år har Maxi även valt att lägga lite extra krut på två projekt. De första är statsmissionen dit Maxi gör leveranser två gånger i veckan. Det andra - Sjöräddningsällskapet i Yngsjö.

"Det andra alternativet är en liten grupp människor som befinner sig i Yngsjö. Arbetet är ideellt och dessa personer är helt fantastiska. Vårt tema detta året kommer därför att vara i samarbete med SJÖRÄDDNINGEN I YNGSJÖ" - Skrivet av Linda Backström på Maxi Stormarknads facebook-sida. Ni hittar den här: https://www.facebook.com/pages/Maxi-ICA-Stormarknad-Kristianstad/203829122975952?fref=ts

Den som de senaste månaderna handlat på Maxi Stormarknad i Kristianstad kan ha sett insamlingsbössor i kassorna, försäljning av pins och barn med Trossen Junior i handen. Detta är allt en uppladdning inför fredagen den 27 september, då det blir stor temadag på Maxi. Temat? Sjöräddningsällskapet i Yngsjö!

Under dagen kommer en procent av Maxis omsättning skänkas till Sjäräddningsällskapet i Yngsjö. Självklart kommer frivilliga sjöräddare från stationen i Yngsjö vara på plats. Vi kommer stå utanför med våra två enheter Rescue Britt och Rescue Johan. Inne i butiken kommer det finnas speciella kampanjvaror med inriktning på sjöliv. Kom och prata med oss, titta på enheterna och självklart kom och handla!

Förra året hade Maxi ett likadant samarbete med "Hjälp Ebba stoppa cancer". Detta samarbetet slutade med att Maxi Stormarknad i Kristianstad skänkte strax över 63 000 kronor. Dagen fick såpass bra respons så att Maxi bestämde sig för ett nytt samarbete och det är vi på RS Yngsjö otroligt tacksamma för!

Varför vi skriver om det just idag? Jo för idag har lokaltidningen Kristianstadbladet gjort en artikel om denna fantastiska dag. Gå in och läs artikeln här: http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1958378/Maxi-sponsrar-sjoraddningen.html

Ditt namn/era namn skrivs ut här