RS Örnsköldsvik är Årets Spotlight

Under fredagens Företagarkväll i Örnsköldsvik, tog Sjöräddningssällskapets RS Örnsköldsvik emot första priset som Årets Spotlight.

Nyhet
RS Örnsköldsvik
Publicerad30 apr 2024 RS Örnsköldsvik
RS Östersund utsågs till Årets spotlight
RS Örnsköldsvik fick ta emot utmärkelsen Årets Spotlight.

Vid fredagens Företagarkväll i Örnsköldsvik, tog Sjöräddningssällskapets RS Örnsköldsvik emot första priset som Årets Spotlight.

Kriterier för priset är:

En aktuell och betydelsefull person, företag eller förening som förtjänar extra uppmärksamhet. En förebild inom sin kategori som kan ge lärande åt andra och inspirera. Någon eller några som gör något i det tysta och förtjänar en stund i rampljuset. Priset delas ut av Företagardagarnas Guldpartners under Företagarkvällen. Swedbank, Aspia och Sidensjö Sparbank.

Motivering till årets Spotlight pris:

”Årets Spotlight har på ideell grund och under många år skapat en trygghet för många. Med stort engagemang, en ständig vilja att utvecklas och med lång erfarenhet – är de numera en självklar och mycket uppskattad aktör i Örnsköldsvik. Erbjudandet är en kvalitativ service till alla och som bidrar till att skapa en produkt i Världsklass för ortens likväl turistens vistelse i vår vackra skärgård.”

Sjöräddningssällskapet RS Örnsköldsvik gläds till priset tillsammans med alla frivilliga sjöräddare vid stationen, ett pris som tas emot med varm hand och ger bränsle till fortsatt engagemang och utveckling.