Bli medlem

Välj medlemskap

Ett medlemskap gäller per kalenderår 1/1 – 31/12. Anmäler du dig som medlem en bit in på året är det ekonomiskt fördelaktigt för dig att gå med via autogiro istället. Då betalar du 67 eller 42 kr per månad - för de månader som är kvar av året.

Ett medlemskap som tecknas efter den 30 september gäller till den 31 december nästkommande år. Medlemsavgift för pensionär gäller fr o m det år som du fyller 65. Medlemsavgift för ungdom gäller t o m det år som du fyller 25.

Är du redan medlem och vill börja betala med autogiro? Fyll i formuläret och vi ser till att ditt medlemskap inte blir dubbelt. 

Dina uppgifter

Läs mer om PUL

Vi följer PUL

För att kunna hantera ditt medlemskap och informera om Sjöräddningssällskapet och vår verksamhet lagrar vi de uppgifter som du lämnar. Det gör vi enligt Personuppgiftslagen (PUL) vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till tredje part. Sjöräddningssällskapets integritetspolicy

Eller fyll i manuellt Hämta uppgifter från SPAR

Hämta uppgifter

Du kan välja att hämta din adress genom Statens personadressregister, SPAR eller att ange din adress själv. SPAR är ett offentligt register som omfattar alla personer som är folkbokförda i Sverige, både svenska och utländska medborgare.

Vi skickar en bekräftelse på att du anmält dig som medlem via e-post.

Hur vill du betala?

Du kommer att skickas vidare till Payex för kortbetalning i nästa steg.

Sjöräddningssällskapet använder sig av en extern tjänst för digital signering av autogiro. När signeringen är slutförd skickas du som användare tillbaka till Sjöräddningssällskapets webbplats.

Bankuppgifter

Välj din bank

Du kommer att skickas vidare till din valda bank i nästa steg.

Inbetalningskortet skickar vi till adressen angiven under Dina uppgifter inom 14 dagar.

Ditt namn/era namn skrivs ut här