Bli medlem

Välj medlemskap

Ett medlemskap gäller per kalenderår 1/1 – 31/12. Du kan välja att betala hela medlemsavgiften på en gång eller att dela upp den genom att betala månadsvis via autogiro. Med autogiro betalar du 67 eller 42 kr per månad året ut.

Ett medlemskap som tecknas efter den 30 september gäller till den 31 december nästkommande år. Medlemsavgift för pensionär gäller fr o m det år som du fyller 65. Medlemsavgift för ungdom gäller t o m det år som du fyller 25.

Är du redan medlem och vill börja betala med autogiro? Fyll i formuläret och vi ser till att ditt medlemskap inte blir dubbelt. 

 

 

 

Dina uppgifter

Eller fyll i manuellt Hämta uppgifter från SPAR

Hämta uppgifter

Du kan välja att hämta din adress genom Statens personadressregister, SPAR eller att ange din adress själv. SPAR är ett offentligt register som omfattar alla personer som är folkbokförda i Sverige, både svenska och utländska medborgare.

Vi skickar en bekräftelse på att du anmält dig som medlem via e-post.

Hur vill du betala?

Du kommer att skickas vidare till Payex för kortbetalning i nästa steg.

Sjöräddningssällskapet använder sig av en extern tjänst för digital signering av autogiro. När signeringen är slutförd skickas du som användare tillbaka till Sjöräddningssällskapets webbplats.

Bankuppgifter

Välj din bank

Du kommer att skickas vidare till din valda bank i nästa steg.

Inbetalningskortet skickar vi till adressen angiven under Dina uppgifter inom 14 dagar.

Om vår personuppgiftsbehandling
När du blir medlem behandlar Sjöräddningssällskapet dina lämnade personuppgifter för att administrera medlemskapet, skicka dig Trossen och ge dig information om verksamheten m.m. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter till dina personuppgifter i Sjöräddningssällskapets integritetspolicy, sjoraddning.se/integritetspolicy. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ditt namn/era namn skrivs ut här