Bli medlem

Välj medlemskap

Ett medlemskap gäller per kalenderår 1/1 – 31/12. Du kan välja att betala hela medlemsavgiften på en gång eller att dela upp den genom att betala månadsvis via autogiro. Med autogiro betalar du 67 eller 42 kr per månad året ut.

Ett medlemskap som tecknas efter den 30 september gäller till den 31 december nästkommande år. Medlemsavgift för pensionär gäller fr o m det år som du fyller 65. Medlemsavgift för ungdom gäller t o m det år som du fyller 25.

Är du redan medlem och vill börja betala med autogiro? Fyll i formuläret och vi ser till att ditt medlemskap inte blir dubbelt. 

 

 

 

Dina uppgifter

Eller fyll i manuellt Hämta uppgifter från SPAR

Hämta uppgifter

Du kan välja att hämta din adress genom Statens personadressregister, SPAR eller att ange din adress själv. SPAR är ett offentligt register som omfattar alla personer som är folkbokförda i Sverige, både svenska och utländska medborgare.

Vi skickar en bekräftelse på att du anmält dig som medlem via e-post.

Hur vill du betala?

Du kommer att skickas vidare till Swedbank Pay för kortbetalning i nästa steg.

Sjöräddningssällskapet använder sig av en extern tjänst för digital signering av autogiro. När signeringen är slutförd skickas du som användare tillbaka till Sjöräddningssällskapets webbplats.

Bankuppgifter

Direkt banköverföring. Stödjer svenska banker. Gratis. Mobilt bank ID.

Du kommer att skickas vidare till Swedbank Pay för direkt banköverföring med Trustly i nästa steg.

Trustly erbjuder bankbetalningar och överföringar på ett säkert, enkelt och snabbt sätt mellan konsumenter och e-handlare. Betalningar och överföringar med Trustly sker direkt. Det är alltid gratis att använda Trustly och kräver ingen registrering från dig som användare.

Trustly stödjer din favoritbank och du loggar in med samma uppgifter som du skulle använda för att logga in till din egen bank. Miljontals transaktioner på en europeisk nivå behandlas varje år genom Trustly, baserat på världens högsta säkerhetsprotokoll. Trustly är en säker och trygg betalningsmetod och ett betalningsinstitut med tillstånd från den Svenska Finansinspektionen, giltigt i hela Europeiska unionen. Du kan se vårt tillstånd här.

Om du har några frågor angående en betalning vid ett köp ber vi dig kontakta den aktuella butikens kundtjänst i första hand.

Besök www.trustly.com för ytterligare information.

Du kommer att skickas vidare till Swedbank Pay i nästa steg för att slutföra din Swish-betalning.

Inbetalningskortet skickar vi till adressen angiven under Dina uppgifter inom 14 dagar.

Om vår personuppgiftsbehandling
När du blir medlem behandlar Sjöräddningssällskapet dina lämnade personuppgifter för att administrera medlemskapet, skicka dig Trossen och ge dig information om verksamheten m.m. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter till dina personuppgifter i Sjöräddningssällskapets integritetspolicy, sjoraddning.se/integritetspolicy. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ditt namn/era namn skrivs ut här