Stöd oss och du hjälper oss rädda liv.

Ge en gåva

Bli månadsgivare

En regelbunden gåva varje månad ger oss bättre möjligheter att rädda fler liv till sjöss. Det minskar också vårt behov av administration. Du väljer själv hur stort beloppet ska vara.

Minnesgåva

Många väljer att hedra en avliden anhörig eller vän med en gåva. Genom den kan våra frivilliga sjöräddare öva och vi kan underhålla våra båtar. Så kan minnet av en människa rädda liv i framtiden.

Ge en gåva

Sjöräddningssällskapet är med vid 80 procent av all sjöräddning i Sverige. Allt på ideell basis, utan bidrag från staten. Vi är helt beroende av medlemskap, gåvor, testamenten och donationer. Tack för ditt stöd!

Tulpaner

Hyllningsgåva

Omtanken om en jubilar, kan bli omtanken om människor i sjönöd. Hyllningsgåvorna till människor som ska firas gör att våra frivilliga sjöräddare kan förbereda sig för viktiga uppdrag ännu bättre.

Testamentera en gåva

Att skriva sitt testamente är inte självklart. Bara att fundera över vad som händer den dag man dör känns naturligt väldigt abstrakt. Genom att testamentera till Sjöräddningssällskapet lever ditt personliga engagemang vidare och räddar liv till sjöss.

Swisha din gåva till 900 5000

Det ska vara enkelt att bidra till en fungerande sjöräddning. Nu kan du swisha en gåva till Sjöräddningssällskapet. Dina pengar kommer till användning där behovet är som störst! Vårt swishnummer är 900 5000. Vill du rikta gåvan till en särskild station skriver du stationens namn (orten) i meddelandefältet. 

Obs: Swish lämpar sig inte för minnesgåvor, hyllningsgåvor och medlemskap då vi inte får tillräckligt med information för att kunna skicka ut minnesblad, gåvobevis eller registrera medlemskap.

Skaffa Swish

I vår butik räddar du liv

Handla sjösäkra prylar i vår webshop, överskottet går till att rädda liv till sjöss. Butiken hanteras och drivs av Brandpartner.

Skänk en båt

Våra båtar specialbyggs för att vara så snabba och effektiva som möjligt när olyckan är framme. Alla bidrag, stora som små, för att förstärka vår flotta är därför välkomna.

Använd vårt Mastercard

Som innehavare av Sjöräddningssällskapets Mastercard är du med och räddar liv till sjöss. Varje gång du handlar med ditt kort skänker Ecster motsvarande 0,5 % av beloppet till oss. 

Köp en lott och rädda liv

Varje år fördelas överskottet från PostkodLotteriet till 55 utvalda organisationer och 2016 fick vi dela på den otroliga summan 1 miljard kronor. 

Fondspara med hjärtat

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Då är ett fondsparande i Swedbank Roburs Humanfond kanske något för dig. Fonden har fått flera utmärkelser internationellt.

Hit går pengarna

Vi är en ideell förening med många frivilliga och en liten administration. Så har det varit sedan starten 1907. Det innebär att du kan vara säker på att din gåva verkligen går dit den ska – till att rädda liv. Sjöräddningssällskapet har ett 90-konto och kontrollerad därmed av Svensk Insamlingskontroll (SI).

Årsredovisning 2016

Ditt namn/era namn skrivs ut här