Välkommen till RS Bua

Sjöräddningsstationen i Bua startades år 1909 och är idag den äldsta stationen inom Sjöräddningssällskapets organisation som fortfarande är i drift. Stationen i Bua har i dagsläget ca 25 aktiva sjöräddare varav ca 20 ingår i jourverksamheten.

Rekrytering av nya sjöräddare

Den 24 november håller vi informationsträff i Lifbåtshuset i Bua hamn. Då talar vi om vad det innebär att vara frivillig och berättar om vår utbildningsplan inför kommande säsong. Låter det intressant? Välkommen ner klockan 15.00 (Vi håller på ca 1h)

Eller hör av dig så berättar vi gärna mer! 

Kontaktuppgifter

Vid nödläge/osäkert läge ring alltid 112

Förebyggande utryckning/Jourtelefon:
0705-66 65 94

Stationsansvarig:
Lars Österlund, 031-761 42 66

Epost: rs.bua@ssrs.se

Ladda ner vCard

11 april 09:52 RS Bua

På söndag städar vi havet!

På söndag den 14 april kommer Idrottens miljöorganisation Städa Sverige tillsammans med flera lokala föreningar att genomföra strandstädning i vårt område. 

Övning23 mars 15:24 RS Bua

Vårövning vid Ustö

En gång i kvartalet har vi en mellanstor övning. Idag var det dags igen. Bua bjöd på god sikt och styv bris från väst. I denna övning agerade rescue Klasa-Bertil Lindberg haverist och resuce Odd Fellow sjöräddningsenhet. Ni kommer i detta inlägg få följa med

Larm06 december 20:02 RS Bua

Larm om saknad person

Vi larmades på onsdagskvällen gällande en saknad person. Vi avgick med Recuse Klasa-Bertil Lindberg och begav oss mot positionen vi fått av JRCC (Sjö-

Fler artiklar och larm

Hjälp oss att hjälpa!

Ditt namn/era namn skrivs ut här