Välkommen till RS Dalarö

Sjöräddningsstationen på Dalarö grundades år 2003. Vår station består av 50 frivilliga sjöräddare som året runt vill hjälpa den nödställda på sjön. Med våra specialbyggda sjöräddningsenheter tar vi oss fram på vattnet med våra båtar och på is med våra svävare.

Vi på station är alltid redo att agera utifrån bästa förmåga när olyckan är framme för att hjälpa den nödställda på sjön.

Allt gott!

/Crew

Kontaktuppgifter

Vid nödläge/osäkert läge ring alltid 112

Förebyggande utryckning/Jourtelefon:
0705-80 80 15

Stationsansvarig:
Helge Skärlén, 031-761 42 18

Epost: rs.dalaro@ssrs.se

Ladda ner vCard

Larm05 augusti 12:10 RS Dalarö

Ovisst läge

Allmänheten larmar en drivande roddbåt vid infarten till Gustavsberg. Inga personer syns ombord men årorna hängde ute. Detta är ett s.k. Ovisst läge -någon kan ha fallit över bord. Väl framme på plats uppdagas det att roddbåten var förtöjd långt ut från

Larm03 augusti 14:25 RS Dalarö

Hallonholmen brinner

En markbrand observerad av allmänheten släcks i samverkan med Dalarö Brandvärn och Rescue Björn Christer. Branden, som får betecknas som höghöjdsbrand, är snabbt under kontroll och släckt med fartyget enorma pumpkapacitet på cirka 4000 minutliter.

Larm30 juli 14:28 RS Dalarö

Rigghaveri, 3 meter dyningar

Allmänt anrop, allmänt anrop, Sweden Rescue söker sjöräddningsenheter ost Utö, segelbåt med rigghaveri. Vi sitter redan i Rescue Björn Christer på väg hem

Fler artiklar och larm

Hjälp oss att hjälpa!

Ditt namn/era namn skrivs ut här