Spara med hjärtat

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Då är ett fondsparande i Swedbank Roburs Humanfond kanske något för dig. Fonden har fått flera utmärkelser internationellt.

Du skänker 2 procent och bidrar till en bättre värld

Genom ideellt fondsparande kan du på ett enkelt sätt bygga upp ett sparkapital med möjlighet till god avkastning, samtidigt som du stöttar vår verksamhet och låter ditt sparkapital bidra till en bättre värld. Sjöräddningssällskapet får två procent av ditt sparkapital varje år. Du kan månadsspara regelbundet eller göra insättningar lite då och då – välj det som passar dig bäst.

Swedbank Robur Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank Robur. Humanfonden är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.

Tack till dig som redan fondsparar

Årets gåva delas alltid ut på "Hjärtedagen", den 14 februari. Vid senaste utdelningen i februari 2018 fick Sjöräddningssällskapet ta emot 440 529 kronor tack vare fondspararna. En helt fantastisk gåva, som vi är väldigt tacksamma för. Beloppet täcker bränsle till våra räddningsbåtar i samband med 300 larm, ett helt fantastiskt bidrag till vårt ideella arbete!

Läs mer och börja fondspara till Sjöräddningssällskapet

Ditt namn/era namn skrivs ut här