Förebyggande utryckning - Drevbekymmer

Ett drev sm inte fungerar som det ska omöjliggör flytt så båtägaren ringer jourtelefonen och frågar om vi kan assistera till upptagningen. Självklart gör vi det!

Att vara medlem stöttar inte bara Sjöräddningssällskapets förmåga att rädda liv när läget är akut, det ger också fördelen att man kan få assistans även när det inte är fara för liv. Så blev fallet för en av våra medlemmar när han behövde få sin båt till upptagningsplatsen i Reffelmansviken då drevet inte fungerade som det skulle så det fick bli en kort och smidig långsidesbogsering från Hudiksvalls hamn till båtupptagningsplatsen i Reffelmansviken. Vi hoppas på att problemet med drevet är snabbt löst och att båten kommer i vattnet snart igen.

Är du inte medlem? Då kan du smidigt och enkelt bli det här! Medlemskapet är inte knutet till en båt utan till dig som individ.

Vill du stötta Sjöräddningssällskapets verksamhet? Skänk gärna en slant på något av följande sätt:

Bankgiro 900-5000Swish 900 5000

Märk din gåva med RS Hudiksvall så stöttar du din lokala station.

Utryckning
Räddningsstation:
Larm inkommer:
Uppdragstyp:
Förebyggande utryckning

På grund av de nödställdas integritet och uppdragets karaktär publiceras inte alla larm på hemsidan. Larmen har även en viss fördröjning för att säkerställa informationens korrekthet.