Medlemsuppdrag - Trasig motor

Rescue Gripen avgår från Båstad 21.20 och kom fram till haveristen kl 22.05 utanför Nimis / Arild. I haveristens båt är det flera personer och barn som vi tar över i vår båt då kylan börjar komma och bogseringen till hamn väntas ta drygt en timme.

Vi lämnar familj och båt i Vejbystrand och återgår till Torekov. Strax efter midnatt är vi i hemmahamn och redo för nya uppdrag.

Livet till sjöss är fullt av överraskningar och vem som helst kan råka ut för motorhaveri, grundstötning eller att vädret plötsligt slår om. Visste du att som medlem får du kostnadsfri hjälp redan innan läget blir akut, våra sjöräddare är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Det är vårt sätt att tacka för ditt stöd, men också ett sätt att förhindra allvarliga olyckor.

Bli medlem du med! Det kostar endast 67kr/månad (800kr/år).

#Sjöräddningssällskapet #ssrs #torekov #båstad #sjöräddning #sar #ssrs_torekov #bjäre #bjärehalvön #frivilligasjöräddare #heltfrivilligt #nimis #kullahalvön #mölle #bogsering #arild #skälderviken #jonstorp #skäret

Utryckning
Räddningsstation:
Larm inkommer:
Uppdragstyp:
Förebyggande utryckning

På grund av de nödställdas integritet och uppdragets karaktär publiceras inte alla larm på hemsidan. Larmen har även en viss fördröjning för att säkerställa informationens korrekthet.