Ytterligare en händelserik dag.

Igår avslutade vi ett par intensiva sommarveckor med ytterligare en händelserik dag. Vi går ut på ett medlemsuppdrag med Rescue Annie och kopplar upp för bogsering men får snart släppa haveristen då det kommer in ett larm om saknad person utanför Rammsjöstrand.

Då det är ett vad vi kallar för skarpt larm så Rescue Gripen går även ut och bistår i räddningsuppdraget. Vi påbörjar gemensamt sök i området och den saknade lokaliseras inom kort. Räddningstjänsten för in personen till land där ambulans väntar och transporterar personen vidare till sjukhus.

Rescue Annie återgår till Hovs Hallar och det tidigare avbrutna medlemsuppdraget för att hjälpa haveristen till hamn. Samtidigt vänder Rescue Gripen tillbaka mot hemmahamn men blir på vägen informerade om ytterligare ett uppdrag. Besättningen på Rescue Gripen avbryter sin hemfärd och går mot Hallands Väderö där en person med en knäskada behöver hjälp till Torekov.

RS Torekov - Sedan 1861

Utryckning
Räddningsstation:
Larm inkommer:
Uppdragstyp:
Larm

På grund av de nödställdas integritet och uppdragets karaktär publiceras inte alla larm på hemsidan. Larmen har även en viss fördröjning för att säkerställa informationens korrekthet.