Ge bort ett medlemskap

Ett medlemskap gäller per kalenderår 1/1 – 31/12. Medlemsavgift för pensionär gäller från och med det år som man fyller 65. Medlemsavgift för ungdom gäller till och med det år som man fyller 25. Ett medlemskap som tecknas efter den 30 september gäller till den 31 december nästkommande år.

Nedan fyller du i uppgifter för mottagaren av medlemskapet och dina egna uppgifter. Du kan välja om gåvobeviset ska skickas till dig eller till mottagaren av medlemskapet. Välkomstpaketet skickas till mottagaren inom 14 dagar.

Välj medlemskap att ge bort

Mottagare av medlemskapet

Personlig hälsning

Om du vill ha en personlig hälsning på gåvobeviset skriv den här.

Avsändare

Namn på dig/er som ger bort medlemskapet

Mottagare av gåvobevis

Dina uppgifter

Hur vill du betala?

Du kommer att skickas vidare till Swedbank Pay för kortbetalning i nästa steg.

Direkt banköverföring. Stödjer svenska banker. Gratis. Mobilt bank ID.

Du kommer att skickas vidare till Swedbank Pay för direkt banköverföring med Trustly i nästa steg.

Trustly erbjuder bankbetalningar och överföringar på ett säkert, enkelt och snabbt sätt mellan konsumenter och e-handlare. Betalningar och överföringar med Trustly sker direkt. Det är alltid gratis att använda Trustly och kräver ingen registrering från dig som användare.

Trustly stödjer din favoritbank och du loggar in med samma uppgifter som du skulle använda för att logga in till din egen bank. Miljontals transaktioner på en europeisk nivå behandlas varje år genom Trustly, baserat på världens högsta säkerhetsprotokoll. Trustly är en säker och trygg betalningsmetod och ett betalningsinstitut med tillstånd från den Svenska Finansinspektionen, giltigt i hela Europeiska unionen. Du kan se vårt tillstånd här.

Om du har några frågor angående en betalning vid ett köp ber vi dig kontakta den aktuella butikens kundtjänst i första hand.

Besök www.trustly.com för ytterligare information.

Du kommer att skickas vidare till Swedbank Pay i nästa steg för att slutföra din Swish-betalning.

Inbetalningskortet skickar vi till adressen angiven under Dina uppgifter inom 14 dagar.

Om vår personuppgiftsbehandling
När du ger bort ett medlemskap behandlar Sjöräddningssällskapet dina lämnade personuppgifter för att administrera gåvan och ge dig information om verksamheten m.m. Vi kommer att lämna information till mottagaren om vem som är givaren av medlemskapet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter till dina personuppgifter i Sjöräddningssällskapets integritetspolicy, sjoraddning.se/integritetspolicy. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ditt namn/era namn skrivs ut här