Ge bort ett medlemskap

Ett medlemskap gäller per kalenderår 1/1 – 31/12. Medlemsavgift för pensionär gäller från och med det år som man fyller 65. Medlemsavgift för ungdom gäller till och med det år som man fyller 25. Ett medlemskap som tecknas efter den 30 september gäller till den 31 december nästkommande år.

Nedan fyller du i uppgifter för mottagaren av medlemskapet och dina egna uppgifter. Du kan välja om gåvobeviset ska skickas till dig eller till mottagaren av medlemskapet. Välkomstpaketet skickas alltid till mottagaren av medlemskapet inom 14 dagar. Önskar du annorlunda, kontakta vår medlems- och givarservice på 077-579 00 90, helgfria vardagar 8-18.

Välj medlemskap att ge bort

Mottagare av medlemskapet

Personlig hälsning

Om du vill ha en personlig hälsning på gåvobeviset skriv den här.

Avsändare

Namn på dig/er som ger bort medlemskapet

Mottagare av gåvobevis

Dina uppgifter

Hur vill du betala?

Du kommer att skickas vidare till Payex för kortbetalning i nästa steg.

Välj din bank

Du kommer att skickas vidare till din valda bank i nästa steg.

Inbetalningskortet skickar vi till adressen angiven under Dina uppgifter inom 14 dagar.

Om vår personuppgiftsbehandling
När du ger bort ett medlemskap behandlar Sjöräddningssällskapet dina lämnade personuppgifter för att administrera gåvan och ge dig information om verksamheten m.m. Vi kommer att lämna information till mottagaren om vem som är givaren av medlemskapet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter till dina personuppgifter i Sjöräddningssällskapets integritetspolicy, sjoraddning.se/integritetspolicy. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ditt namn/era namn skrivs ut här