Ge bort ett medlemskap

Ett medlemskap gäller per kalenderår 1/1 – 31/12. Medlemsavgift för pensionär gäller fr o m det år som man fyller 65. Medlemsavgift för ungdom gäller t o m det år som man fyller 25. Ett medlemskap som tecknas efter den 30 september gäller till den 31 december nästkommande år.

Nedan fyller du i uppgifter för mottagaren av medlemskapet och dina egna uppgifter.

Är detta en julklapp?

Vi skickar ett mejl till dig med en bekräftelse på din julklapp och bifogar ett gåvobevis som du kan skriva ut och överlämna. Om du inte har tillgång till en skrivare, kan du kontakta vår medlems- och gåvoservice som kan skicka dig ett gåvobevis. Ring 077-579 00 90 (öppet helgfria vardagar klockan 08.00-18.00) eller skicka ett mejl till info@ssrs.se

Välj medlemskap att ge bort

Mottagare av medlemskapet

Personlig hälsning

Om du vill ha en personlig hälsning på gåvobeviset skriv den här.

Avsändare

Namn på dig/er som ger bort medlemskapet

Mottagare av gåvobevis och välkomstbrev

Dina uppgifter

Hur vill du betala?

Du kommer att skickas vidare till Payex för kortbetalning i nästa steg.

Välj din bank

Du kommer att skickas vidare till din valda bank i nästa steg.

Inbetalningskortet skickar vi till adressen angiven under Dina uppgifter inom 14 dagar.

Om vår personuppgiftsbehandling
När du ger bort ett medlemskap behandlar Sjöräddningssällskapet dina lämnade personuppgifter för att administrera gåvan och ge dig information om verksamheten m.m. Vi kommer att lämna information till mottagaren om vem som är givaren av medlemskapet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter till dina personuppgifter i Sjöräddningssällskapets integritetspolicy, sjoraddning.se/integritetspolicy. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ditt namn/era namn skrivs ut här