Nu finns Trossen att läsa digitalt!

Nu kan du som är medlem även läsa Trossen digitalt. Du kan göra det på två sätt, antingen genom att ladda ner vår tidningsapp "Trossen", eller genom att läsa den direkt i din webbläsare. Följ guiden nedan för att ladda ner appen. Du behöver ditt medlemsnummer, postnummer och en mailadress för att skapa ett konto.

Vill du inte ladda ner appen, går tidningen också att läsa på nätet. I båda fallen behöver du ange ditt medlemsnummer. Du hittar det ovanför din adress på baksidan av tidningen, alternativt ovanför din adress i våra aviseringsbrev. Saknar du ditt medlemsnummer kan du maila info@ssrs.se. Dit kan du också vända dig om du vill avbeställa din papperstidning för att bara läsa Trossen digitalt. 
 

Läs Trossen på nätet

Tidningen för de yngre

Vår mycket omtyckta tidning för barn, Trossen Junior, har nu kommit i en ny och spännande tappning. Serierna som har funnits i alla tidigare tidningsutgåvor har samlats på ett ställe och vi kan erbjuda en rolig serietidning som lär de minsta båtvett, badvett och isvett. Medlemmar läser den i Trossenappen, eller direkt i din webbläsare, men det går också bra att beställa ett exemplar hem. Mejla till info@ssrs.se. Även föreningar som scouterna, seglingsskolor och skolklasser kan beställa tidningen!

Läs Trossen Junior på nätet

Så laddar du ner appen

  • Ladda ner appen "Trossen" från App Store eller Google Play.
  • Öppna appen och klicka på “Börja läsa”.
  • Skapa ett konto och fyll i medlemsnummer och postnummer. Om du redan har ett konto skriver du in mailadress och lösenord till ditt befintliga konto.
  • När du aktiverat din prenumeration kan du läsa dina tidningar.
  • Nästa gång du vill läsa räcker det med att du loggar in via gubben uppe till höger.
App Store Google Play

Ditt namn/era namn skrivs ut här