Klappar som räddar liv

Här kommer ett julklappstips som kan rädda liv många gånger om: Skänk till våra frivilliga sjöräddare. Du kan stötta oss med en julgåva, både som privatperson eller som företag, eller handla i vår webbshop. En annan uppskattad klapp är ett medlemskap. Som tack får du ett snyggt gåvobevis att lägga under granen.

En gåva gör att vi kan köra våra båtar, utbilda och utrusta våra frivilliga sjöräddare. Skänker du en julgåva får du ett gåvobevis att ge bort. Som företag får ni digitala julmärken som visar att ni stöttar oss.

Du kan också swisha ditt stöd på 900 5000. Obs. Gåvobevis får du enbart när du skänker här på hemsidan. 

Skänk en julgåva

En gåva gör att vi kan köra våra båtar, utbilda och utrusta våra frivilliga sjöräddare. Skänker du en gåva får du ett gåvobevis att ge bort. Som företag får ni digitala julmärken som visar att ni stöttar oss.

Ge bort ett medlemskap

När du ger bort ett medlemskap visar du omtanke och bidrar samtidigt till att vi har en effektiv sjöräddning för alla i Sverige. Det blir en uppskattad julklapp som räcker hela nästa år. Skriv ut ditt gåvobevis och lägg i julklappssäcken.

Handla julklapparna hos oss

I vår webbshop handlar du bra prylar till alla nära och kära samtidigt som du stöttar svensk sjöräddning. Köp vår kalender, en vimpel eller en gosig sjöbjörn till barnen!

Ditt namn/era namn skrivs ut här